داشتم به این فکر می کردم که در مورد چی پست بزارم که خواهرم گفت در مورد خودمون دوتا بنویسم.

بنابراین این پست در مورد من و خواهرم ساینا ست.

ساینا کیست؟ : یک عدد دختر اوتاکو و آرمی نهمی پر سر و صدا که خیلی کیوت و مهربون و بسیار شر و آتیش پاره است :") 

از اونجایی که من و شوگا یه تیپ شخصیتی داریم و بایس منم شوگاست و خواهرم ساینا هم بایسش تهیونگه و البته شبیه ته هم هست ( ته جوان که هنوز بلوغ فکری نیافته بود بیشتر :"/ )

نسبتِ قد و وزن و حتی رنگ پوست مون هم با وجود اینکه خواهریم مثل ته و شوگاست،

در نتیجه از گیف ها و عکس های یونگی و ته استفاده کردم.

ساینا دختر خوبیه ولی خودش بهتر از همه میدونه که من اصلا اهل بغل و حرکتای احساسی نیستم 

( خدا فقط اینجور موقع ها منو نجات میده T-T )

پ.ن : بی احساس نیستم ، فقط زیاد خوشم نمیاد :")

و صحنه های زیر زیاد توی خونۀ ما دیده میشه :

در نهایت نمی تونم از دستش در برم و کابوس شروع می شود T-T

قیافۀ من وقتی مامانم میگه با ساینا برو بیرون ولی من میدونم قراره انقدر حرف بزنه که مخم بره !!

گاهی اوقات باهم میریم قدم زدن و من اون وقتا رو خیلی دوست دارم ، همیشه من سعی میکنم ساکت باشم تا صداهای اطرافو بشنونم ،

از صدای آب گرفته تا پرنده ها یا صدای سکوتی که طبیعت رو پر کرده و خیلی لذت بخشه ولی ساینا همیشه حرف میزنه

برای همین گاهی مجبورش میکنم ساکت باشه یا جوابشو کوتاه میدم.

و من و ساینا قبل از اینکه شوگا و ته به این نتیجه برسن که برای حفظ آرامش دست همو بگیرن ، اینکارو انجام میدادیم.

" حفظ صلح جهانی "

من و ساینا همیشه یه خرابکاری میکنیم بنابراین این گیف بالا خیلی روایت حال ماست

وقتی مامانم یا بابام صدامون میکنن : " دخترااا بیاین اینجا ببینم "

من و ساینا رو بهم : " یا خداااا یعنی چیو فهمیدن ؟! "

ساینا خیلی انیمه میبینه و مانگا میخونه و همیشه هم همه رو چند دور برای من تعریف میکنه T-T

برای همین من 90% اوقات ازش فرار میکنم T-T

اعتراف میکنم بعضی وقتا دلم میخواد انیمه های ساینا رو آتیش بزنم :"/

با اینحال ساینا دختر باهوشیه و ما بحث های فلسفی زیادی با هم میکنیم و گاهی هم از چیزای فلسفی جوک میسازیم :"))

ساینا واقعا بد خوابه و کافیه که خوابش نبره!!

وقتایی که ساینا شبا خوابش نمیبره منو هم بیدار میکنه T-T و در نهایت من گناهکی تا صبح با این بشر حرف میزنم

با اینحال ما جلوی بقیه مخصوصا مهمونا خیلی بچه های ساکت و باادبی هستیم :"/

و معمولا کم پیش میاد ساینا نصف روز مخ اعضای خانواده رو نخوره ، مگه اینکه اون روز با من قهر باشه.

با وجود تمام اینا ما همدیگه رو خیلی دوست داریم و هیچوقت همو تنها نمی زاریم و تا حالا بارها به خاطر اینکه همو داریم خدا رو شکر گفتیم.

مرسی خواهریم :") 

جواب پست : کدوم براتون آشناست؟

چالش : سبک لباس پوشیدنتون چیه؟

با استرس مثبت ، بیشتر عمر کنین و زندگی بهتری رو تجربه کنین!

,ساینا ,t ,رو ,هم ,خیلی ,    ,من و ,t t ,  ساینا ,t  

مشخصات

تبلیغات

آخرین ارسال ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

هوا و فضا مهارت های مالی ساخت استخر و عایق بندی استخر درین عطر آرشیوی از بهترین کارتون وانیمشن با دوبله فارسی والمستغفرین بالاسحار Texmovie آموزش های کاربردی زیبایی ، دانایی ، نکویی .: آکادمی نارنج | آموزش صفرتاصد گرافیک :.